Paltinis-Caras-Severin.

Pagina in care spui si gasesti totul despre Paltinis

Pagina in care spui si gasesti totul despre Paltinis
Pagina in care spui si gasesti totul despre Paltinis

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna Paltinis - Caras Severin, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna Paltinis - Caras Severin, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei Paltinis vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Paltinis - Caras Severin

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna Paltinis

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna Paltinis, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna Paltinis - Caras Severin, prin intermediul Ziare.com!

•  Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei Paltinis, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

•  Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna Paltinis, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

•  Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna Paltinis - Caras Severin, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei Paltinis, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

•  Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei Paltinis - Caras Severin, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Paltinis, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre PaltinisPagina in care spui si gasesti totul despre Paltinis

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Paltinis - Caras Severin!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Paltinis - Caras Severin!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Paltinis - Caras SeverinIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Paltinis - Caras Severin

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Paltinis - Caras Severin isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Paltinis - Caras Severin isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Paltinis - Caras Severin. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
PaltinisIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Paltinis

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

stiri

in com paltinis locueste o familea formata di 6 persoane sotul sotia si cei 4 minori ai lor cu asigurare dom primar sau apucat de o casuta pentru copii lor dar dupa alecerile din 10.06 2012 dom primar afland ca nu a fost votat de dom burca sa razbunat rau de tot si ea amendat pe beti oameni cu o suma mare pentru ei si chear ea amenita cu demolarea daca boate cineva sai ajute pe aceasta familie ar fi un lucru mare acesta famile se afla in comuna paltinis la nr 170 nu stati indiferenti si saritile in ajutor .caci primaru pentru uni e muma si pentru alti ciuma va multumesc

 

Ce se mai stie de aceasta situatie ?

Ce s-a mai rezolvat cu aceasta situatie daca stie cineva sa scrie